7 можливостей SMARTFIN, які мають найбільший попит серед користувачів

7 можливостей SMARTFIN, які мають найбільший попит серед користувачів

22 березня 2024 р. Автор: SMARTFIN.UA

Всім привіт! Останнім часом до нашої спільноти приєднались нові підписники, тож всіх дуже раді вітати! Нагадаємо, хто ми й чим займаємося.

Ми - онлайн-бухгалтерія SMARTFIN.UA, в якій є все необхідне для автоматизації діяльності малого бізнесу в Україні. Якщо ви ФОП або бухгалтер, який надає послуги фізособам-підприємцям, нам точно є що вам запропонувати!

Ось ТОП-7 задач, які ми допоможемо автоматизувати:

  • Розрахунок заробітної плати. З чого почати? Додаєте працівника, встановлюєте йому розмір окладу, додаткові нарахування, пільги по ПДФО або ЄСВ, якщо такі передбачені, і переходите до розрахунків. У кілька кліків отримуєте розраховані суми: скільки виплатити працівнику, а скільки перерахування в бюджет. Програма проконтролює доплату до МЗП, граничний дохід для застосування пільг з ПДФО, необхідність доплати до мінімального розміру ЄСВ, автоматично нарахує індексацію. Крім того, по кліку можна завантажити чи видрукувати всю необхідну первинку.
  • Облік робочого часу працівників. Якщо у вашого працівника пʼятиденний 40-годинний графік роботи, додаткові налаштування не потрібні, адже система виконує їх автоматично. Якщо ж працівник працює змінами, неповний робочий час або перепрацьовує, і вам потрібно вести підсумований облік робочого часу, вам допоможе ноу-хау конструктор графіків роботи! З ним всього у кілька кліків ви побудуєте графік будь-якої складності й налаштуєте облік робочий час працівників швидко, елегантно та без помилок. Програма вміє визначати перепрацювання, кількість понаднормових, вечірніх, нічних годин, автоматично заповнювати табель обліку робочого часу, розраховувати доплати за понаднормові, вечірні або нічні години.
  • Розрахунок лікарняних, відпускних, сум відряджень, простою, декретних у відповідних калькуляторах. Важливо зазначити, що розрахунок всіх середніх відбувається відповідно до вимог законодавства. Після розрахунку дані автоматично підтягнуться у відомість нарахування зарплати. Інформація про невідпрацьований час буде внесена в табель обліку робочого часу працівника, і врахована під час розрахунку заробітної плати.
  • Підготовка зарплатної звітності у кілька кліків. Якщо ви ведете облік зарплати в SMARTFIN.UA, заповнення обʼєднаного звіту більше не засмутить вас. Звіт сформується по кліку, а вам залишиться його перевірити, зберегти, підписати та відправити у податкову. Крім того, відзвітувати через програму можна по іншим 10+ звітам.
  • Кадровий облік. В програмі SMARTFIN.UA зібрані всі шаблони, які знадобляться вам у роботі з працівниками. Накази та заяви на прийняття, звільнення і відпустки, трудові договори, довідки, штатний розпис, графік відпусток, особові картки працівників - все це є в нашій базі шаблонів, яку ми регулярно оновлюємо та розширюємо!
  • Облік доходів ФОП на єдиному податку. Програма може врахувати як готівкові, так і безготівкові платежі, а також сформувати книгу обліку доходів автоматично. Інтеграції з банками та ППРО допомагають автоматизувати ті дії, які зазвичай виконуються вручну. На базі цих операцій формуйте декларацію платника єдиного податку і звітуйте по ній у податкову прямо з робочого кабінету.
  • Виписка рахунків, актів, накладних, облік торгових операцій, контроль руху товарів по складах, формування інвойсів при веденні ЗЕД-діяльності.

Переваги SMARTFIN.UA, які визнають постійні користувачі:

  • Єдине програмне рішення з широких функціоналом для представників малого та мікробізнесу
  • Регулярне оновлення форм та доопрацювання функцій, які відповідають вимогам часу і законодавства
  • Допомога з налаштуванням розрахунків для швидкого старту роботи в програмі

30+ функцій вже допомагають бухгалтерам та підприємцям автоматизувати робочу рутину. Щоб оцінити всі можливості програми SMARTFIN.UA, реєструйтесь! Ми допоможемо з налаштуванням розрахунків та відповімо на всі питання, які виникнуть в процесі тестування програми. Після реєстрації у вас буде 3 дні необмеженого доступу до всіх функцій SMARTFIN.UA. Реєструйтесь, тестуйте, і автоматизуйте те, що можна автоматизувати!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
  • Євгенія 16 квітня 2024, 11:04
    Ведення ФОП 2-га група, спрощена система, без ПДВ, пенсіонер,є два найманих працівника
    Подобається0 Відповісти0
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA