Дайджест оновлень у розділі ПРАЦІВНИКИ

Дайджест оновлень у розділі ПРАЦІВНИКИ

12 листопада 2020 р. Автор: Анна Іванова, співзасновниця SMARTFIN.UA, експертка з бухгалтерії

Оновлення стосуються налаштувань у Картці працівника. Всі налаштування, до яких Ви звикли, залишилися, але ми перегрупували їх по логічним блокам. Тому розкажемо лише про зміни, які відбулися.

У ВЕРСІЯХ ПРОФІ ТА ЛАЙТ

  • У Картку працівника - Особові дані додали тип паспорта. Тепер можна вносити дані як для паперового варіанту, так і для ID-картки:

  1. У Картку працівника - Особові дані додали можливість змінювати посаду по періодам. У випадку переведення працівника на іншу посаду потрібно додати рядок і вибрати відповідні дату та посаду:


  1. У Картці працівника - Нарахування спростили заповнення таблиці з окладами. Тепер не потрібно вказувати дату закінчення дії попереднього окладу.

При зміні розміру окладу (тарифної ставки) працівника потрібно просто додати рядок і вибрати дату початку дії нового окладу:

ТІЛЬКИ У ВЕРСІЇ ПРОФІ:

У Картці працівника - Графік роботи залишили всі налаштування, але розділили їх на блоки для того, щоб було зрозуміло, на що вони впливають.

Блок Вид графіку працівника

В ньому обирається вид графіка, наприклад 5-ти, 6-ти денний, 40-ка годинний або будь-який інший графік, створений за допомогою Конструктора графіків.

Відповідно до вибраного графіку заповнюється норма робочого часу, яка береться для розрахунку заробітної плати.


Блок Табель обліку робочого часу

Він автоматично заповнюється на основі даних:

  • планового графіку, обраного в першому блоці
  • про прийняття, звільнення
  • із калькуляторів відпускних, лікарняних тощо.

Цей блок - це табель працівника. Дані із нього беруться для заповнення документа Табель обліку робочого часу.

Оскільки всі дані вносятся в календар автоматично, в ручному редагування, як правило, потреби не виникає. Якщо такі зміни будуть внесені, це вплине на фактично відпрацьований час і на розрахунок заробітної плати. Тому будь з цим уважні!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA