Нам 5 років! Святкуємо перший ювілей!

Нам 5 років! Святкуємо перший ювілей!

14 листопада 2018 р. Автор: SMARTFIN.UA

15 листопада - ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ SMARTFIN.UA!

Сьогодні проект SMARTFIN.UA святкує свій перший маленький ювілей! Нам виповнюється 5 років! Увесь цей час ми працюємо над тим, щоб спростити життя українським бухгалтерам та підприємцям. Багато чого вже зроблено, але ще більше справ попереду! Без вихідних та свят наша команда покращую сервіс, робить його більш функціональним і зручним. Ми щиро вдячні Вам за Вашу довіру, лояльність, розуміння, а іноді й терпіння!

Залишайтеся з нами, ми не підведемо!

На честь нашого 5-річчя даруємо всім знижку 10% при поповненні балансу! Для цього активуйте промо-код BDAY5 на сторінці вибору методу оплати при внесенні коштів на баланс. Знижка діє до кінця листопада.

Гарного всім настрою!


SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA