Знижка 20% до завершення осені

Знижка 20% до завершення осені

22 листопада 2022 р. Автор: SMARTFIN.UA

Друзі, вітаємо! Раді анонсувати початок щорічної осінньої акції в SMARTFIN.UA, коли діє найкраща знижка на користування програмою.

З 22 листопада оформлюйте доступ до програми зі знижкою 20%, застосувавши при поповненні рахунку промокод BLACK22. Акція -20% триватиме до завершення осені, тобто до 30 листопада 2022 року включно.

Щоб скористатись пропозицією, додайте промокод BLACK22 у відповідне поле при поповненні рахунку на будь-який термін та будь-яку суму без обмежень!

Чому варто обрати онлайн-бухгалтерію SMARTFIN.UA?

  • Програма дозволяє всього за кілька кліків розраховувати заробітну плату, відпускні, лікарняні, податки, компенсацію за невикористану відпустку тощо;
  • Побудувати графіки роботи будь-якої складності;
  • Організувати облік доходів та витрат ФОП;
  • Сформувати кадрові документи, книгу доходів ФОП, імпортувати банківську виписку тощо;
  • Сформувати звіти та відправити їх у контролюючі органи прямо з робочого кабінету!

Онлайн-бухгалтерія SMARTFIN.UA для малого та середнього бізнесу - зручний інструмент для автоматизації роботи та підвищення ефективності праці!

*** Якщо перед поповненням рахунку ви забажаєте тестувати програму довше, ніж 3 безкоштовні дні, напишіть нам про це на адресу: office@smartfin.ua, і ми обов'язково продовжимо ваш тестовий період, а при необхідності допоможемо виконати налаштування для швидкого старту.

Працюйте ефективніше разом із SMARTFIN.UA та приємно заощаджуйте!

Реєстрація для нових користувачів

Авторизація для поточних користувачів

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA