Додано налаштування «Спосіб виплати зарплати»

Додано налаштування «Спосіб виплати зарплати»

11 листопада 2019 р. Автор: Анна Іванова, співзасновниця SMARTFIN.UA, експертка з бухгалтерії

Шановні користувачі!

В картці працівника з'явилася можливість встановити спосіб виплати зарплати:

  • готівкою або
  • на банківську картку

(меню «Працівники» - Картка (натискаємо на ПІБ) - Дані для розрахунку).

На початку жовтня ми зробили можливість виплати заробітної плати готівкою без копійок або у сумі, кратній 10-ти копійкам (меню «Профіль організації» - «Виплата зарплати»).

За замовчуванням це налаштування застосовувалось до всіх працівників у платіжних документах, таких як «Аванс», «З/п за ІІ половину місяця» і т.д. Відповідно, на всіх працівників формувалась відомість на виплату готівки для друку. Це було незручно для ситуації, коли частина працівників одержує заробітну плату готівкою, а частина – на картки.

Тепер для працівників, яким встановлено налаштування «Виплата зарплати на банківську картку», не буде розраховуватись зарплата до виплати без копійок (кратно 10 коп.), а також вони не будуть включатися у документ «Відомість на виплату готівки».

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA