Бухгалтерський сервіс SMARTFIN.UA: хто наші клієнти

Бухгалтерський сервіс SMARTFIN.UA: хто наші клієнти

17 квітня 2019 р. Автор: SMARTFIN.UA

Бухгалтерський сервіс SMARTFIN.UA став зручним та ефективним інструментом для розрахунку зарплати для сотень бухгалтерів та підприємців. Хто наші клієнти?

✅ Організації, що надають бухгалтерські послуги

Сервіс SMARTFIN.UA надає можливість автоматично виконувати всі зарплатні розрахунки, автозаповнювати та формувати звіти, а отже у компаній, які надають бухгалтерські послуги, з'являється можливість обслуговувати більше клієнтів! Ми допомагаємо покращити вашу ефективність та підвищити прибуток!

✅ Бухгалтери-аутсорсери та бухгалтери на підприємствах

Бухгалтери-аутсорсери ведуть усіх своїх клієнтів в одному акаунті, що дає їм змогу максимально коректно організувати роботу з документами та звітами, і нічого не випустити з уваги. Бухгалтери, які працюють на підприємствах, за допомогою сервісу SMARTFIN.UA із легкістю справляються з зарплатними розрахунками для всіх штатних співробітників. Ми не дозволяємо нашим клієнтам «загубитись у папірцях»!

✅ Приватні підприємці

Сервіс SMARTFIN.UA дозволяє організувати систему оплати праці самостійно без залучення бухгалтера. Приватному підприємцю не доводиться занурюватись у тонкощі трудового законодавства, адже необхідні налаштування вже виконано у профілі працівника. Зручний інтерфейс, а також вбудовані інструкції та підказки максимально спрощують роботу користувачів, не пов'язаних із бухгалтерією. Крім того, наші фахівці завжди на зв'язку, і в будь-який момент готові проконсультувати по роботі із розрахунками та допомогти виконати необхідні налаштування. Щоб підприємці не пропускали строки виплат, сервіс надсилає нагадування на електронну пошту. Ми робимо все можливе, щоб вам користувачам було зручно і легко працювати!

Реєструйтесь і ви, щоб вже сьогодні працювати швидше та ефективніше!

Посилання для реєстрації - https://service.smartfin.ua/signup

Тестовий період триває 3 дні! Консультація фахівців та допомога в налаштуванні розрахунків безкоштовна! Для детальнішої інформації телефонуйте: (066) 14-84-374, (098) 58-73-435.

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
  • Людмила 1 червня 2019, 09:30
    Дякую за SmartFin. Всім підприємцям РЕКОМЕНДУЮ! Працювати просто та легко.
    Подобається0 Відповісти0
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA