Норми робочого часу в липні 2024 року

Норми робочого часу в липні 2024 року

04 липня 2024 р. Автор: SMARTFIN.UA

У липні 2024 року працівники зі стандартною "п'ятиденкою" працюватимуть 23 дні, а на відпочинок передбачено 8 днів. У працівників, які працюють за шестиденним графіком, робочих днів буде 27, а вихідних - 4.

Додаткові вихідні та напередодні святкові дні, скорочені на 1 годину, також відсутні в липні 2024. День Української Державності, який традиційно відзначається 15 липня у День хрещення Київської Русі, також не святкуємо через продовження воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, що дію воєнного стану наразі продовжено до 11 серпня 2024 року.

Таким чином:

Робочих днів у липні: 1-5, 8-12, 15-19, 22-26, 29-31.

Вихідних у липні: 6-7, 13-14, 20-21, 27-28.

  • календарних днів - 31;
  • робочих днів - 23;
  • вихідних - 8;
  • святкових - 0
  • напередодні святкових (скорочених на 1 годину) - 0.

Норми тривалості робочого часу в липні 2024 року:

для 5-ти денного робочого тижня - 23 д. / 184 год.

Норми тривалості робочого часу в липні 2024, п'ятиденка

для 6-ти денного робочого тижня - 27 д. / 181 год.

Норми тривалості робочого часу в липні 2024, шестиденка

Облік робочого часу в SMARTFIN

Ви можете автоматизувати облік робочого часу на підприємстві за допомогою онлайн-бухгалтерії SMARTFIN.UA. Якщо у працівників стандартні графіки роботи (п'ятиденка чи шестиденка), програма автоматично виконує всі налаштування та враховує цю інформацію при нарахуванні заробітної плати.

Якщо працівник працює змінами, неповний робочий час або перепрацьовує, і вам потрібно вести підсумований облік робочого часу, вам SMARTFIN.UA також секономить ваш час завдяки функції Конструктор графіків. Цей інструмент усього в кілька кліків допоможе побудувати графіки будь-якої складності. Програма вміє визначати перепрацювання, кількість надурочних, вечірніх, нічних годин, автоматично заповнювати табель обліку робочого часу та враховувати доплати за надурочні, вечірні або нічні години при розрахунку зарплати.

Реєструйтесь та спробуйте самостійно! Наші консультанти завжди на звʼязку і готові допомогти з налаштуванням! Замовте дзвінок фахівця прямо з робочого кабінета у випадку складностей чи у разі виникнення додаткових питань!

Нараховуйте зарплату, оформлюйте працівників, ведіть облік робочого часу, формуйте кадрові документи та подавайте звіти - автоматизуйте робочу рутину за допомогою онлайн-бухгалтерії SMARTFIN.UA!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA