Норми робочого часу в серпні 2024 року

Норми робочого часу в серпні 2024 року

19 серпня 2024 р. Автор: SMARTFIN.UA

У серпні 2024 року працівники зі стандартною "п'ятиденкою" матимуть 22 робочих дні, а на відпочинок залишиться 9 днів. У працівників, які працюють за шестиденним графіком, буде 27 робочих днів, вихідних - 4.

Додаткового відпочинку або напередодні святкових днів, скорочених на 1 годину, не передбачено. День Незалежності України, який відзначатимемо 24 серпня, і який припадає на суботу, не супроводжуватиметься скороченням робочого дня 23 серпня та "переносом" на понеділок, адже воєнний стан в Україні в черговий раз продовжено до 10 листопада 2024 року.

Таким чином:

  • Робочих днів у серпні: 1-2, 5-9, 12-16, 19-23, 26-30.
  • Вихідних у серпні: 3-4, 10-11, 17-18, 24-25, 31.
  • календарних днів - 31;
  • робочих днів - 22;
  • вихідних - 9;
  • святкових - 0;
  • напередодні святкових (скорочених на 1 годину) - 0.

Норми робочого часу в серпні 2024 року:

для 5-ти денного робочого тижня - 22 д. / 176 год.

п'ятиденний графік роботи на серпень 2024

для 6-ти денного робочого тижня - 27 д. / 179 год.

шестиденний графік роботи на серпень 2024

Облік робочого часу в SMARTFIN

Автоматизувати облік робочого часу можна швидко та ефективно за допомогою онлайн-бухгалтерії SMARTFIN.UA. При п'ятиденці чи шестиденці у робітників, програма автоматично виконає всі розрахунки та врахує їх при нарахуванні заробітної плати.

Якщо працівник має змінний графік роботи, працює неповний робочий час або перепрацьовує, ви також зможете швидко налаштувати підсумований облік робочого часу. SMARTFIN.UA уміє будувати графіки будь-якої складності у кілька кліків, визначати перепрацювання, кількість надурочних, вечірніх, нічних годин, автоматично заповнювати табель обліку робочого часу та враховувати доплати за надурочні, вечірні або нічні години при розрахунку зарплати.

Реєструйтесь та спробуйте самостійно! Наші консультанти на звʼязку і готові допомогти з налаштуванням! Замовте дзвінок фахівця прямо з робочого кабінета у випадку складностей чи у разі виникнення додаткових питань!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA