Норми робочого часу в вересні 2024 року

Норми робочого часу в вересні 2024 року

11 вересня 2024 р. Автор: SMARTFIN.UA

У вересні 2024 року працівники, які працюють за стандартним п'ятиденним графіком роботи, матимуть 21 робочих днів та 9 вихідних. У працівників, які мають "шестиденку", буде 25 робочих днів, вихідних - 5.

Традиційно, у вересні не передбачається додаткового відпочинку, а саме: державних свят чи напередодні святкових днів, скорочених на 1 годину. Крім цього, продовжує діяти закон "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану", відповідно до якого скасовуються додаткові вихідні, перенесення чи скорочення, як мінімум, до 9 листопада 2024 року (до наступного рішення президента про продовження чи скасування воєнного стану в Україні).

Таким чином:

  • Робочих днів у вересні: 2-6, 9-13, 16-20, 23-27, 30.
  • Вихідних у вересні: 1, 7-8, 14-15, 21-22, 28-29.
  • Календарних днів - 30;
  • Робочих днів - 21;
  • Вихідних - 9;
  • Святкових - 0
  • Напередодні святкових (скорочених на 1 годину) - 0.

Норми робочого часу у вересні 2024 року:

для 5-ти денного робочого тижня - 21 д. / 168 год.

Норми робочого часу у вересні 2024 року для п'ятиденки

для 6-ти денного робочого тижня - 25 д. / 167 год.

Норми робочого часу у вересні 2024 року для шестиденки

Облік робочого часу в SMARTFIN

Пропонуємо автоматизувати облік робочого часу в онлайн-бухгалтерії SMARTFIN.UA. При п'ятиденці чи шестиденці у ваших працівників програма автоматично виконає всі розрахунки та врахує їх при нарахуванні заробітної плати за місяць.

Якщо працівник має змінний графік роботи, працює неповний робочий час або перепрацьовує, ви також зможете швидко налаштувати підсумований облік робочого часу. SMARTFIN.UA будує графіки будь-якої складності у кілька кліків, визначає перепрацювання, кількість наднормових, вечірніх, нічних годин, автоматично заповнює табель обліку робочого часу та враховує доплати при розрахунку зарплати.

Реєструйтесь та спробуйте самостійно! Наші консультанти завжди на звʼязку та допоможуть із налаштуваннями!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA