Норми робочого часу в жовтні 2024 року

Норми робочого часу в жовтні 2024 року

08 жовтня 2024 р. Автор: SMARTFIN.UA

У жовтні 2024 року працівники, яким встановлено стандартний п'ятиденний графік роботи, працюватимуть 23 дні, а відпочиватимуть - 8. Для тих, хто працює шість днів на тиждень, передбачено 27 робочих днів, а вихідних - 4.

У зв'язку з продовженням воєнного стану в Україні (щонайменше до 9 листопада 2024 року, коли рішення буде переглядатись) додатковий відпочинок скасовано законом "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану". Тож державне свято 1 жовтня на честь Дня захисників та захисниць України святкуємо в форматі робочого дня.

Таким чином:

Робочих днів у жовтні: 1-4, 7-11, 14-18, 21-25, 28-31.

Вихідних у жовтні: 5-6, 12-13, 19-20, 26-27.

  • календарних днів - 31;
  • робочих днів - 23;
  • вихідних - 8;
  • святкових - 0
  • напередодні святкових (скорочених на 1 годину) - 0.

Норми робочого часу в жовтні 2024 року:

для 5-ти денного робочого тижня - 23 д. / 184 год.

п'ятиденний робочий тиждень

для 6-ти денного робочого тижня - 27 д. / 181 год.

шестиденний робочий тиждень

Облік робочого часу в SMARTFIN

Онлайн-бухгалтерія SMARTFIN.UA допоможе автоматизувати облік робочого часу для ваших працівників. Функціонал програми дозволяє у кілька кліків створити графік змінності будь-якої складності. Тож графіки виходів для лікарів, офіціантів, вчителів, охоронців, пекарів чи водіїв перестануть бути проблемою. Крім того, можна враховувати неповний робочий день або підсумований облік робочого часу. Програма визначає перепрацювання, кількість понаднормових, вечірніх, нічних годин, автоматично заповнить табель обліку робочого часу та враховує доплати при нарахуванні заробітної плати за місяць.

Реєструйтесь та протестуйте самостійно! А наші консультанти обов'язково допоможуть з налаштуванням, якщо виникне така потреба! Замовити дзвінок фахівця можна прямо з робочого кабінету.

35+ функцій для автоматизації бухгалтерських розрахунків, бібліотека кадрових документів, звітність онлайн, облік доходів ФОП на ЄП - все це онлайн-бухгалтерія для малого бізнесу SMARTFIN.UA.

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA