Нові банки для імпорту банківських виписок в SMARTFIN.UA

Нові банки для імпорту банківських виписок в SMARTFIN.UA

23 серпня 2024 р. Автор: SMARTFIN.UA

Друзі, вітаємо! Раді повідомити, що відтепер банківські виписки можна імпортувати в робочий кабінет SMARTFIN.UA з трьох нових банків: UKRSIBBANK, Креді Агріколь Банк та Банк Львів.

Власники рахунків у цих банках, а також бухгалтери, які обслуговують таких клієнтів, можуть налаштувати імпорт виписок у такий спосіб:

  • для UKRSIBBANK - завантажити виписки через файл. Тип файлу для імпорту повинен бути в одному з форматів: XLS, XLSX, CSV, DBF.
  • для Креді Агріколь Банк - завантажити виписки через файл. Тип файлу для імпорту повинен бути в форматі: CSV.
  • для Банк Львів - завантажити виписки через файл. Тип файлу для імпорту повинен бути в форматі: XLS, XLSX.

Нагадаємо, що наша система підтримує інтеграцію з ПриватБанк, ПУМБ та monobank. А також вже вміє завантажувати банківські виписки через файл з Ощадбанку, Райффайзен Банку, А-Банку, Sense Bank, банку Південний, АТ «КОМІНБАНК», KredoBank.

Як це можна використовувати?

Імпорт банківських виписок дозволяє швидко переносити дані до книги обліку доходів ФОП, автоматично формувати податкову декларацію і подавати звіт через робочий кабінет. Для точності обліку та зручності розрахунку доходу підприємця є можливість автоматично визначати суму комісії еквайрингу для вхідних платежів.

Хто бажає налаштувати імпорт банківської виписки для вас покрокова інструкція на цю тему.

SMARTFIN.UA забезпечує економію часу, зручність та автоматизація ваших бізнес-процесів! Ще не з нами? Бажаєте спробувати? Реєструйтесь прямо зараз, щоб автоматизувати облік ФОП та знизити вірогідність виникнення помилок в розрахунках і звітах!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA