Підбиваємо підсумки року, що минає, та плануємо задачі на наступні 12 місяців

Підбиваємо підсумки року, що минає, та плануємо задачі на наступні 12 місяців

29 грудня 2021 р. Автор: SMARTFIN.UA

Друзі, щиро вітаємо вас з новорічними та різдвяними святами! Під чарівне мерехтіння пухнастої ялинки підведемо підсумки 2021-го та загадаємо бажання на рік прийдешній.

2021-й видався для SMARTFIN.UA роком розвитку та вдосконалення. До нашої дружньої команди доєдналися чудові фахівці та партнери. Всі ми наполегливо працювали, щоб збагатити функціонал програми новими можливостями.

Впродовж останніх 12 місяців:

  • Додали проводки в зарплатних документах;
  • Розробили автозаповнення Об'єднаного звіту з ПДФО, ЄСВ та ВЗ;
  • Впровадили можливість надсилати звітність у контролюючі органи прямо з робочого кабінету SMARTFIN.UA;
  • Доповнили розділ "ЗВІТНІСТЬ" новими деклараціями та звітами;
  • Осучаснили інтерфейс робочого кабінету;
  • Оновили дизайн зовнішнього сайту;
  • Додали можливість самостійно формувати акти виконаних робіт;
  • Виконали 40+ дрібних покращень у розділах "ЗВІТНІСТЬ", "КАДРИ", "МОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ", "ОПЕРАЦІЇ", "ДОВІДНИКИ".

На рік прийдешній планів не менше:

  • Плануємо й надалі наповнювати розділ "ЗВІТНІСТЬ" необхідними звітами. Наразі обіцяні річні декларації, які знадобляться вже з січня, готові та додані в ваші кабінети. Лист з детальною інформацією про це чекайте в першій декаді січня. Впродовж наступних 12 місяців додамо ще більше звітів, які, сподіваємося, дуже полегшать вашу роботу!
  • Плануємо покращити розділ "ЗАРПЛАТА" та зробити його ще більш функціональним!
  • Плануємо додати нові можливості для ведення обліку доходів і витрат ФОП. Вже в січні готується реліз накладних: 1) на повернення товару постачальнику; 2) повернення від покупця. Також в I-II кварталі 2022-о року маємо на меті впровадити Книгу обліку доходів, інтеграцію з клієнт-банками для автоматичного втягування банківської виписки в систему SMARTFIN.UA, інтеграцію з сервісами ПРРО.

Крім того, традиційно в 2022-у будемо активно дослухатися до ваших побажань, і по можливості втілювати в життя ті запити, які зроблять програму SMARTFIN.UA ще кориснішою!

Підсумки підвели, плани намітили…

Залишилось ГОЛОВНЕ - подякувати вам, любі користувачі!

Дякуємо, що були з нами в цьому році! Дякуємо, що хвалили та критикували, залишали відгуки та рекомендували нас колегам, тестували нові функції та брали участь в опитуваннях! Ми безмежно вдячні вам за вашу небайдужість та терплячість і щиро впевнені, що у SMARTFIN.UA найкращі в світі користувачі!

Бажаємо вам у новому році мінімум часу витрачати на рутинні справи, а максимум - на те, що дарує задоволення, натхнення, мотивує розвиватися та професійно рости. Нехай негаразди обходять вас стороною, а відчуття щастя та радості не покидає ні на мить! Міцного здоров'я, злагоди та достатку вам та вашим сім'ям у 2022 році!

Затишного вам Нового Року та Різдва!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA