Вихідні та робочі дні в жовтні 2021

Вихідні та робочі дні в жовтні 2021

04 жовтня 2021 р. Автор: SMARTFIN.UA

У жовтні 2021 р. українці відзначатимуть День захисників та захисниць України, а отже на нас чекає офіційний вихідний день (14 жовтня), який випадає на четвер. Наступний за святковим день, 15 жовтня, розпорядженням від 30.09.2020 року № 1191-р Кабмін пропонує зробити вихідним, а відпрацювати його рекомендовано в суботу, 23 жовтня. Таке перенесення стосується тих працівників, які працюють за графіком п'ятиденного робочого тижня з двома вихідними, суботою та неділею.

Таким чином, у жовтні 2021 року передбачається календарних, вихідних та робочих днів (годин):

  • календарних днів - 31;
  • робочих днів - 20;
  • кількість робочих годин у працівників, яким встановлено 40-годинний робочий тиждень - 159;
  • вихідних та святкових днів - 11;
  • напередодні святкових (скорочені на 1 годину) - 1 (13 жовтня).

Крім державного свята та додаткових вихідних, у поточному місяці будемо мати ще одну приємну нагоду для святкування. 12 жовтня відзначатимемо День кадрового працівника.

Завчасно вітаємо всіх кадрових працівників з професійним святом та бажаємо здоров'я, сил та натхнення успішно справлятися з натиском щоденних справ, відчувати повагу до себе зі сторони керівництва та колег, мати достойну оплату праці і порядок у кадрових документах. З останнім, сподіваємося, вам допомагає SMARTFIN.UA!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA