Запрошуємо на безкоштовний майстер-клас із розрахунку заробітної плати та кадрового обліку

Запрошуємо на безкоштовний майстер-клас із розрахунку заробітної плати та кадрового обліку

13 червня 2018 р. Автор: Анна Іванова, співзасновниця SMARTFIN.UA, експертка з бухгалтерії

Шановні бухгалтери! Запрошуємо Вас на безкоштовний майстер-клас із розрахунку заробітної плати та кадрового обліку, який відбудеться 3 липня о 10:00 за адресою: м. Дніпро, проспект Д.Яворницького, 65 (БУДЬ в UA showroom).

Керівник проекту SmartFin.ua та одночасно практикуючий бухгалтер із 15-річним досвідом, Анна Іванова, проведе найдетальніший бухгалтерський майстер-клас липня, після якого ви вже точно будете розбиратися в усіх нюансах нарахування зарплати і кадрового обліку!

! Від прийняття співробітника на роботу до його звільнення: на майстер-класі буде розглянуто весь процес крізь призму норм трудового права, бухгалтерського обліку та роботи в сервісі SmartFin!

✔ Вхід ВІЛЬНИЙ, а всім гостям - БОНУС!

✔ Потрібна РЕЄСТРАЦІЯ! Кількість місць обмежена!

Чекаємо на вас 3 липня в 10:00 в БУДЬ в UA showroom, пр. Д. Яворницького, 65 (пл. Героїв Майдану) вхід біля Київстару, 5 поверх мармуровими сходами (є ліфт)

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
  • Наталия 12 вересня 2018, 13:55
    Я бухгалтер. Как зарегистрировать предпринимателя и ОСББ. Мастер класс 3 июля пропустила. Согласна на вашу регистрацию. Оплату гарантирую.
    Подобається0 Відповісти1
    • Анна 12 вересня 2018, 14:01
      Наталия, добрый день! Вверху страницы есть кнопка "Реєстрація". После регистрации Вы попадете в своей рабочий кабинет, в котором сможете добавлять организации, работников и делать расчеты. Оплата тоже осуществляется из рабочего кабинета. Если возникнут трудности, позвоните: (066) 14-84-374, (098) 58-73-435 . Я помогу Вам быстро разобраться. С уважением, Анна.
      Подобається0 Відповісти0
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA