Про порядок роботи банківської системи в новорічні свята

Про порядок роботи банківської системи в новорічні свята

19 грудня 2019 р. Автор: SMARTFIN.UA

ПОТУРБУЙТЕСЬ ПРО ВИПЛАТУ ЗАРПЛАТИ ЗАВЧАСНО!

За повідомленням НБУ, банки не працюватимуть з 29 грудня до 2 січня включно та 6 січня. А вже 3 та з 8 січня 2020 року СЕП і банківська система України будуть працювати в звичайному режимі.

Виплата зарплати (відповідно до норм, закріплених в ст. 115 КЗпП і ст. 24 Закону України «Про оплату праці» від 24.03.1995 р. № 108/95-ВР) повинна здійснюватися:

  • у робочі дні за графіком роботи підприємства;
  • не рідше ніж двічі на місяць, а проміжок часу між цими двома виплатами не повинен перевищувати 16 календарних днів;
  • не пізніше 7-ми днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.
  • якщо день виплати збігається із вихідним, святковим або неробочим днем, тоді зарплата виплачується напередодні.

Заробітну плату за другу половину січня потрібно виплатити до 7 січня 2020 року включно. Для цього у січні буде лише 1 день – 3 січня, коли банки будуть працювати у звичайному режимі.

Якщо ви вирішити закрити «зарплатні питання» у грудні, то останніми днями для цього будуть 26 і 27 грудня. В ці дні банки будуть працювати в режимі продовженого банківського дня – на 2 години довше звичайного.

‼️ Тому, щоб не потрапити у ситуацію несвоєчасної виплати заробітної плати, потурбуйтеся про це заздалегідь! А допомогти Вам у цьому завжди готовий сервіс SMARTFIN.UA!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA