З Днем бухгалтера та аудитора!

З Днем бухгалтера та аудитора!

16 липня 2024 р. Автор: SMARTFIN.UA

Шановні колеги!

Прийміть наші щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ваша праця є обов'язковою складовою успішної діяльності будь-якої організації, а ваша відданість справі, увага до деталей, професіоналізм та стресостійкість заслуговують на найвищу оцінку.

Бажаємо вам міцного здоров'я, незламного оптимізму, професійного зростання, миру та стабільності. Нехай робота приносить задоволення та нові досягнення, щедру винагороду та визнання. Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю, натхненням і гармонією. А ще бажаємо не забувати про відпочинок та відновлення, навіть у найспекотніші дні!

З нагоди Дня бухгалтера та аудитора ми підготували для вас знижку 16% на послуги онлайн-бухгалтерії SMARTFIN. Традиційно, ви можете використати святковий промокод BUH24 при оплаті сервісу на будь-який термін та будь-яку суму.

Щоб активувати акційну пропозицію, додайте промокод BUH24 при поповненні рахунка в системі SMARTFIN.

Промокод BUH24 діє з 16 по 31 липня включно.

Якщо ви ще не є нашим користувачем, зараз якнайкращий період, щоб долучитись та спробувати автоматизувати свою роботу! Реєструйтесь, додавайте організацію та працівників - і отримуйте необхідні розрахунки вже через 5 хвилин! Зарплату, лікарняні та відпускні розраховуйте автоматично, табель обліку робочого часу, кадрові документи та звітність - формуйте в кілька кліків! Працюйте ефективно та швидко разом із SMARTFIN.UA.

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA