З Новим роком! Підсумки і плани на майбутнє SmartFin.UA

З Новим роком! Підсумки і плани на майбутнє SmartFin.UA

31 грудня 2017 р. Автор: Анна Іванова, співзасновниця SMARTFIN.UA, експертка з бухгалтерії

Протягом 12 місяців ми працювали не покладаючи рук, щоб зробити сервіс SmartFin.UA ще зручнішим та більш функціональним.

Ось деякі з покращень SmartFin.UA за 2017 рік:

  • З'явився конструктор графіків, завдяки якому можна будувати графіки з різними режимами роботи, в т. ч. роботу змінами. Крім того, користувачі профі-версії тепер можуть розраховувати кількість вечірніх, нічних та надурочних годин;
  • З'явився розділ "Кадрові документи";
  • З'явилася можливість створювати розрахунки за договорами ЦПХ. (Доступно для користувачів профі-версій);
  • Впроваджена можливість нараховувати зарплату в залежності від виду нарахування (Оклад по дням, оклад по годинам, оплата по денному тарифу, оплата по годинному тарифу);
  • Додали декілька корисних налаштувань для розрахунку авансу;

Також в 2017 році ми покращили роботу з документами, впровадили можливість завантажувати табель обліку робочого часу по формі П5, додали нові підказки та виконали багато інших доробок для вашої зручності.

На наступний 2018 рік в нас багато планів. За численними побажаннями буде допрацьована компенсація за невикористану відпустку, розрахунок доплати до мінімальної зарплати, а вже зараз ми розпочали роботу над формуванням звітів.

Вдалих Вам свят і до зустрічі в Новому році!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA