​​З прийдешніми святами!

​​З прийдешніми святами!

21 грудня 2022 р. Автор: SMARTFIN.UA

Друзі, вітаємо! Новорічні свята - це час, коли здійснюються мрії та відбуваються дива. Принаймні, у це продовжують вірити наші діти. Давайте і ми, дорослі, загадаємо, щоб диво обовʼязково трапилось із усіма нами. Нехай у новому 2023 році в українські родини повернуться радість, щирий сміх та віра в добро. Нехай усіх, хто в розлуці, знову обʼєднає затишне родинне вогнище, теплі обійми, лагідні усмішки. І перемога!

З нагоди прийдешніх новорічних та різдвяних свят традиційно активуємо промокод на знижку 15% на будь-яку суму поповнення в системі SMARTFIN. Щоб отримати знижку 15%, додайте промокод NY2023 у відповідне поле при поповненні рахунку!

Акційна пропозиція актуальна до 31 грудня 2021 року включно!

ВАШ ПРОМОКОД НА ЗНИЖКУ:

NY2023

Щастя можна знайти навіть у найтемніші часи, якщо не забувати звертатися до світла. Cвітло - в кожному з нас, памʼятаймо про це!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA