Сроки выплаты заработной платы

Сроки выплаты заработной платы

15 грудня 2016 р. Автор: Анна Іванова, співзасновниця SMARTFIN.UA, експертка з бухгалтерії

Налаштування для термінів виплати заробітної плати в SMARTFIN.UA

В меню "Профіль організації" у вкладці "Виплата зарплати" з'явилося налаштування "Число місяця для виплати зарплати".

Вам потрібно встановити конкретні дати для виплат, відштовхуючись від дати виплати за другу половину місяця. Наприклад, якщо встановити дату виплати зарплати за другу половину місяця 5-го числа, то для виплати авансу, можна вибрати 20-е або 21-е число місяця (щоб зберігся проміжок не більше 16 днів між виплатами). Сервіс автоматом запропонує тільки дві відповідні дати.

Також програма автоматично врахує перенесення дати виплати, якщо вона потрапить на вихідний, святковий або неробочий день.

Зверніть увагу на те, щоб дати виплати зарплати не "гуляли", тобто для виплати заробітної плати встановлюються конкретні числа місяця, а не проміжки (з 16 по 22 і 1 по 7 число). Це важливо! Про вимоги законодавства з даного питання можна так само почитати в підказці, яка з'являється при натисканні на знак питання на вкладці "Виплата зарплати".


Встановлені дати автоматично підставляються в документи для виплати заробітної плати


З'явилася функція повідомлень про терміни виплати

Два рази на місяць у встановлені дати на пошту будуть приходити повідомлення про терміни виплати зарплати і перерахування податків. При бажанні їх можна відключити, знявши відповідну галочку у вкладці "Налаштування" свого Профілю.


Також про терміни виплати дивіться відео на нашому каналі

Корисна інформація про розрахунок зарплати в 2017 році - читайте тут!



SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA