Шаблони посадових інструкцій

Шаблони посадових інструкцій

03 листопада 2017 р. Автор: Анна Іванова, співзасновниця SMARTFIN.UA, експертка з бухгалтерії

Відповідно до ст. 29 КЗпП до початку роботи за укладеним трудовим договором роботодавець зобов'язаний роз'яснити працівникові його права й обов'язки та проінформувати під підпис про умови праці.

Документом, в якому визначено конкретні завдання та обов'язки працівників, його права та відповідальність, є посадова інструкція.

Посадові інструкції складаються на основі кваліфікаційних характеристик посад, які наведені у Довіднику кваліфікаційних характеристик професій працівників. Довідник є нормативним документом, обов'язковим з питань управління персоналом на підприємствах, в установах і організаціях усіх форм власності та видів економічної діяльності.

При складанні посадової інструкції роботодавець не може змінювати кваліфікаційні вимоги до посади (професії) щодо освіти (відповідного напряму підготовки), які передбачені кваліфікаційною характеристикою цієї посади (професії).

Посадова інструкція складається на посаду (професію), передбачену у штатному розписі, а не на конкретну особу, яка буде обіймати цю посаду.

Готові посадові інструкції

(Скачати документи можна у форматі Word).

Директор підприємства

Головний бухгалтер

Інспектор з кадрів

Матеріали, що допоможуть при складанні посадових інструкцій:

Начальник відділу кадрів

Економіст з праці

Менеджер з персоналу

SMARTFIN.UA економить до 3 робочих годин на день!
Розпочати легко! Додайте інформацію про організацію та працівників, виконайте налаштування і отримайте необхідні розрахунки. Нарахування зарплати та індексації, розрахунок податків, лікарняних, відпускних та компенсацій. А ще: будуйте графіки роботи будь-якої складності, формуйте кадрові докумети та звіти, відправляйте звітність у податкову, контролюйте торговельні операції та інше.

Реєструйтесь прямо зараз! Автоматизація бухгалтерського обліку в SMARTFIN.UA - ЦЕ ПРОСТО!
Коментарі
    Це може бути невiрне посилання, або
    сторiнку було видалено
    Ви успiшно пiдписалися на новини
    SMARTFIN.UA